Несекојдневно видео ни доаѓа од соседството, во кое за малку ќе настрадаше полицаец кој се обидуваше да казни возач заради несоодветно паркирање.

Од видеото објавено на Инстаграм може да се види како возач од Белград додека добива казна решава да тргне со автомобилот да го паркира прописно, најверојатно за да не ја добие истата.

Но, во тој обид да се паркира прописно за малку ќе го прегазеше полицаецот кој се искачи на хауба за да не настрада.

Сепак, возачот стигна до целта, се паркираше и излезе од возилото. Понатамошниот тек на настаните е непознат.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)