Како се вежба на Балканот – оваа девојка на урнебесен начин ја објаснува вистината (ВИДЕО)

Патот кон витко тело и здрав организам не е лесен и бара многу одрекување. Во морето на лични тренери и советници за здрава исхрана, обично се разликуваат оние кои ја прескокнуваат и формата и суштината на истите.

Здравата храна, здравите навики, хидратација и, пред сè, спортскиот начин на живот се главните предуслови што треба да ги исполнувате ако сакате да ја практикувате програмата на Тами Толкс, симпатична Јутуберка, која со своето видео "Слав Стрит Воркаут" покажа како "соодветно" се вежба во Источниот дел на Европа.


Цигара, црно кафе, вежбање, плекавица и одлично пиво, заедно со неизбежно чучење на скалите, прават совршен тренинг во животот на просечен словен од Источна Европа.

Видеото е природно хумористично и совршено поттикнато од мнозинството на оние кои поминуваат два саати во теретана правејќи селфи, а потоа внесуваат разна нездрава храна во нивниот организам.

Поврзани

Најнови вести

Коментари