Фотографијата е хит на социјалните мрежи и е доказ за тоа како се „разубавувавме“ кога немаше фотошоп. Добро, можеби не баш вака, ама нема кој не „нашминкал“ некој лик од списание или не му ги „расипал“ забите некому на овој начин.

Улогата на фотошоп тогаш ја имаше најобично пенкало, а понекогаш и фломастер. 

– Се е супер, само каде му се очилата, се прашал еден корисник под фотката објавена на Фејсбук, а која собрала околу 20 000 лајкови. Друг, пак, додал дека „фотошопирајќи“ фотки на овој начин си го крател времето на часовите во училиште.

Сте го правеле ли истово?!