Корисничка на Инстаграм објавила интересна идеја како да се ослободите од здодевните ликови кои ви испраќаат несакани коментари и пораки.

Имено, ја исконтактирал непознат дечко коментирајќи и една од фотографиите објавени на стори, а таа му одговорила мошне сериозно.

Нејзината порака гласи: „Официјално известување од компанијата Инстаграм – Оваа порака ќе ви биде наплатена 500 динари, затоа што му ја испративте на ПРЕМИУМ корисник. Секоја следна порака ќе биде наплатувана двојно од претходната. Доколку сакате да ја запрете наплатата напишете СТОП НАПЛАТА.“

 

Дотичниот веднаш ја запрел наплатата.

Пробајте, вреди!