Фраеров се бави со традиционална кинеска медицина, а во видеото се гледа како се обидува да ја излекува фригидноста на една пациентка. Видеото кое се шири по социјалните мрежи е мошне интересно, а главен лик е човекот кој тврди дека го решава проблемот со фригидноста и тоа само со пипкање.

Навистина е неверојатно тоа што го прави тој. Инаку, најинтересно од се е што тој ја допира жената, а кога ќе го попушти стисокот, жената почнува да скока и да се тресе како да е вклучена во струја. Впрочем, погледнете го видеото и можеби вам ќе ви биде појасно за што станува збор.