Херои на денот

Ја откажале својата венчавка за да им помогнат на жртвите од Ирма

Два членови од Националната Воздушна Безбедност ја откажаа својата венчавка за да помогнат во местата кои беа зафатени од ураганот Ирма.

Два членови од Националната Воздушна Безбедност ја откажаа својата венчавка за да помогнат во местата кои беа зафатени од ураганот Ирма.

Лорен Дурам и Мајкл Дејвис сепак се венчаа во конференциски ценатр во Орландо само неколку часа пред да стапат во акција за спасување. Парот требаше да ја одржи венчавката покрај плажа во втората недела од Септември. Дурам изјави дека не знае како ќе изреагираат гостите кои се од други градови дека ја пропуштиле венчавката.

Мислам дека ќе бидат изненадени, но мислам дека ќе не разберат, беше многу, многу импровизирано." Сепак голем број луѓе и членови на екипата кои помагаа со ужасниот ураган, го поставиле местото со столчиња и присуствуваа на импровизираната венчавка.

Поврзани

Најнови вести

Коментари