Каков гест

Ја откажала венчавката и нагостила бездомници!

25-годишната Сара Каминс од непознати причини морала да ја откаже својата венчавка, но локацијата и храната веќе биле платени, па морала да смисли нешто. На сета мака успеала да им го разубави денот барем на 170 бездомници.

- Бев за никаде. Постојано се јавував по луѓе, откажував и се извинував и плачев помеѓу секој разговор, но дојде време кога морав трезвено да размислам и да направам нешто со она кое остана, изјави Сара.

Поврзани

Најнови вести

Коментари