Некои момци мислат дека можат да ја изневеруваат својата девојка и да не бидат фатени па продолжуваат со аферата иако не сакаат да ја прекинат врската. Но, овој лик толку се занесол што не ја изневерил само со една, туку дури со три девојки.

Извесна Емили стана вистинска ѕвезда на Тик Ток откако објави неколку видеа во кои покажа како му се одмазди за таа работа.

Откако дознала дека нејзиното момче ја изневерува не со една, туку со дури три девојки, Емили смислила пеколен план.

Ги собрала сите можни докази – копии од неговите пораки и слики што му ги испратиќале неговите љубовнички, и сето тоа го испечатила во боја.

Потоа ја преуредила неговата соба така што ги покрила ѕидовите од под до таванот со докази за неговото неверство.

И тогаш му испратила порака дека го чека изненадување па, дури го украсила патот до собата со шарени балони.

Емили признава дека не била присутна кога тој влегол во собата, бидејќи не можела да поднесе да биде во негова близина.

@lovetruthinkCheater cheater pumpkin eater 💁🏼‍♀️ #fyp #boyfriends #girlfriend #couplegoals #cheater #snowstorm #colddays #diy #craft #viral #lgbt♬ Oh No – Kreepa

Но, нејзиниот гест ги воодушеви сите и снимките беа прегледани повеќе од 12 милиони пати.

Потоа иако го блокирала на социјалните мрежи, тој сепак и испраќал пораки од друг телефонски број во кој тој тврди дека не е точно дека тој ја изневерил и дека таа е само параноична

@lovetruthinkCheater cheater pumpkin eater PART 2! #fyp #boyfriends #girlfriend #couplegoals #cheater #snowstorm #colddays #diy #craft #viral #lgbt

♬ Oh No – Kreepa