Босански проблеми

Итно се продава југо, поитно здравје!

Огласот со интересна содржина за кратко време станал хит на социјалните мрежи, а се само затоа што сопственикот на автомобилот кој е ставен на продажба бил искрен

Имено, тој итно го продава својот миленик на 4 тркала и тоа под цена- 

"Југо во добра состојба се продава итно заради одење во затвор. Јбг", напишал искрениот продавач на југо. 

Поврзани

Најнови вести

Коментари