Кога завршија, помислила дека сигурно ќе завршам во пекол.

Кога имате повторување на сек*уални средби со една иста личност подолг временски период, жарта може да се угаси, а креветот ќе се олади. Без малу зачини, ништо не е доволно вкусно. Некои се интерсни а некои чудни.

Доколку сте од оние на кои креветот во спална соба е врв на егзибиционизмот, оваа приказна сигурно ќе ви звучи необично.

– Не смеам ни да замислам што ќе речат луѓето, но дечкото и јас имавме се*с во мртовечка кола – признала 26. годишната Милица од Белград.

Како да не им било доволно што имаат се*с на вака необично место, парот морал уште повеќе и да го зачине.

– Мојот најдобар другар од средно училиште мислел дека е супер да купи мровечка кола. Потоа ставил душек позади и направил журка, на која тој и јас се опијанивме толку многу со што решивне да имаме тројка. Како сите соби беа зафатени, отидовме во мртвочеката кола. Не беше така хорор како што звучи – вели Милица.

Кога завршивме, помислив дека сигурно ќе завршам во пекол.

– Па и да беше така, вредеше – признала 26 годишната девојка.