Тест

Имате право да поместите само две ќибритчиња - никој не ја решил оваа загатка

Ова е многу тешка загатка со ќибритчиња, може да поместите само две, а треба да добиете најголем број. Пробајте..

Ова е многу тешка загатка со ќибритчиња, може да поместите само две, а треба да добиете најголем број. Пробајте...

Потоа погледнете го видеото:

Поврзани

Најнови вести

Коментари