Исповед на проситутка која ќе ве шокира:

Имам спиено со 10.000 мажи!

Почнала како танчерка, па стриптизерка, а потоа се одлучила и за секс. Ѝ бил примамлив фактот дека може да заработи илјада австралиски долари за еден час.

Почнала како танчерка, па стриптизерка, а потоа се одлучила и за секс. Ѝ бил примамлив фактот дека може да заработи илјада австралиски долари за еден час.

Исто како што многу други луѓе пред себе поставуваат разни животни предизвици, и 39-годишната Гвинет Монтенегро си поставила една цел. Таа одлучила да направи пресврт во кариерата. Се школувала во областа на невро-лингвистичко програмирање (NLP), личен развој и психотерапија и е мотивациски говорник. Но, речиси 20 години од својот живот ги поминала во секс индустријата.

Како вистински католик, ја чував својата невиност за првата брачна ноќ", ја започнала својата неверојатна приказна Гвинет Монтенегро.

Една ноќ во ноќен клуб, некој ѝ ставил дрога во пијалокот и ја силувал. Таа вели дека не се сеќава најдобро на таа траума, но тоа толку ја повредило, што ја изгубила самодовербата, паднала во депресија и сметала дека не вреди ништо. Тоа ја турнало во секс индустријата во која влегла кога имала 19 години.

Прво почнала како танчерка, па стриптизерка, а потоа се одлучила и за секс. Ѝ бил примамлив фактот дека може да заработи илјада австралиски долари за еден час. Тогаш имала 21 година и верувала дека може да престане со тоа после секој следен клиент. Но, не го направила тоа. Спиела со повеќе од десет илјади мажи на кои им наплаќала помеѓу 500 и 1.000 австралиски долари и во овој бизнис останала 12 години.

Таа ја напишала книгата насловена "10.000 man and counting.." и открила дека за време на тоа искуство научила многу за мажите.

Мажите претежно не се груби за време на сексот, само мал број на клиенти сакаа да експериментираат и бараа да се поместат границите."

Многумина од нив сакале да разговараат со неа, да се исповедаат, да ги откријат своите чувства... Барале пријател или сакале да играат некои игри наместо да имаат секс.

Многу од мажите беа оженети, а сакаа секс со мене за повторно да почнат да се чувствуваат 'како мажи'".

Поврзани

Најнови вести

Коментари