Им плаќаат ноќевања по хотели: Во секој од нив имале секс и пишувале за тоа

Млада двојка од Австралија Џастин Енгелке (26) и Џесика Даргенст (23) верувале или не, се платени да посетуваат хотели и пишуваат за своите интимни доживувања во нив.

Тие посетувале луксузни хотели и во нив воделе љубов, а за сето тоа и им плаќале. Двојката која е во врска 6 години победи во конкуренција од 10 двојки од целиот свет. Натпреварот го организираше еден еротски блог.

Две недели поминаа во хотели во Сиднеј, Мелбурн, Бајрон Баија, Тасманија и Западна Австралија, а задача им било да опишат каков им бил сексто во секој од нив.

 

„Најдраг дел од нашата соба беше надворешниот туш и столицата за љуљање. Беше совршена и не мамеше. Ја кренав Џес, ја ставив на столицата и ја масирав. Своите движења ги прилагодив на љуљањето на столицата“, напиша Џастин. Џесика исто така го опиша ова искуство. „Пред да стигнам до креветот, ме фати. Тоа беше многу возбудливо. Ме пристисна на ѕидот, го славевме пронаоѓањето на себе на ова место. Нашата соба беше рај, вистински уживавме“.

Поврзани

Најнови вести

Коментари