Утре облачно… сончево… повремено сончево… облачно… температура…, е вака изгледа хит најавата за временската прогноза од црногорски дневник. Што се случи со водителкава и зошто се збуни не е јасно, ама како бел ден е јасно зошто видеово е хит на социјалните мрежи.

А какво ќе биде времето утре, веројатно, Црногорците ќе знаат откако ќе осамне новиот ден и ќе излезат надвор. Од најавава тешко да се разбере.