Деми Мур убавината им ја должи на медицинските пијавици

И ја цицаат крвта за да биде во форма

Актерката Деми Мур (45) е позната по тоа што се труди да го одржи младешкиот изглед, малку со помош на пластичните операции, малку со новите козметички третмани. При неодамнешната поесета на Австрија се "вљубила" во третманот со специјални медицински пијавици за подмладување. Деми објаснила дека пијавицата за време на третманот се става во папокот и почнува да ја цица крвта. Убавицата вели дека тогаш морате да се опуштите и длабоко да дишете. Уште додава дека на почеток чувството е грозно, но набргу почнувате да се чувствувате подобро.

Поврзани

Најнови вести

Коментари