Ѝ дале предизвик да се трансформира во Мона Лиза, а ова никој не го очекувал (ВИДЕО)

Постои причина зошто се наречени "мејк ап" артисти или шминкери. Доколку некогаш сте се сомневале во способноста на еден шминкер и сè она што може да го направи шминката сигурно не сте ја запознале блогерката од Кина, ХеЈонг.

Токму таа ќе го промени Вашето мислење за шминката кога ќе ги погледнете нејзините неверојатни трансформаци.

Поврзани

Најнови вести

Коментари