Видеово по социјалните мрежи се шири како пожар. Во него главни јунаци се двајца полицајци кои добиле дојава дека на локалните гробишта се случува нешто необично. Со автомобил дошле на местото и излегле да видат за што станува збор.

И тогаш од кај гробиштата се слушнал морбиден звук! Опасните полицајци со невидена брзина се стрчале кон автомобилот.

Погледнете го ова урнебесно видео: