Двајца улични забавувачи влегле во автобус во Белград и ги изненадиле останатите патници со својот перформанс. Пееле и свиреле песни на шпански, за по некое време едниот од нив да им се обрати на останатите на српски јазик

– Многу ви благодарам на вниманието. Ние сме прв пат во Србија, овде сме два месеци и досега видовме дека Србите се многу пријателски расположени, вели тој, па во знак на благодраност за гостпримството следува изведбата на „Овамо цигани“, големиот хит на познатиот српски пејач Предраг Живовиќ-Тозовац кој неодамна почина од последици од Ковид-19.