На социјалните мрежи веќе неколку дена крижи видео од Бразил од тепачка која се случила на пункт за вакцинација.

Vakcinacija
Имено, се почнало кога еден фраер дошол на вакцина во друштво на швалерката, иако на сопругата и рекол дека оди на пазар. Она што не го знаел е дека жена му планира тој ден а се вакцинира, а таа му рекла дека ќе оди на гости кај братот и снаата.
Е ама со снаата отишла да се вакцинира, таму шок – на неколку метри од нив стоел „херојот“ на приказната со швалерката!
Сопругата веднаш скокнала на нив, па швалерката завршила во модрици и наместо да прими вакцина ја однеле во болница.

Погледнете: