По интернет се шири видео од американската сојузна држава Тексас, кое е направено кога заради неправилно паркирање пајак службата се обидела да го однесе автомобилот на една жена. Лута заради тоа што и го „кренале“ автомобилот, жената седнала во возилото и стиснала на гаста. Прво неколку секунди се „мачела“, за на крајот сепак да успее.

– Драга не одиш никаде. Се брукаш, во еден момент и вели возачот на пајак службата кој и ја направил снимката.

Но нели упорноста се исплати, а таа не само што се ослободила и побегнала, туку враќајќи се наназад и ги удрила возилата кои биле паркирани во близина. Погледнете: