Шокантно видео

Го оставила, па и ја запалил косата!

Бесниот сопруг веднаш по разводот и ја запалил косата на поранешната жена, и тоа пред бројни очевидци кои се обидувале да го изгасат огнот со крпи.

Гестот на бесниот сопруга го отвора прашањето дали љубомората, бесот или што и да е во прашање може да оди до овие граници?

Настанот се случил во Кина, а мажот ја запалил жената веднаш откако излегле од судницата каде бил официјализиран разводот. Присутните веднаш тргнале да и помогнат на несреќната жена, па дури употребите и противпожарен апарат.

Погледнете го видеото:

Поврзани

Најнови вести

Коментари