На социјалните мрежи деновиве кружи видео кое покажува како на совршен начин да се спасите од партнер кој е неверен. Многу корисници му честитале на фраерот, извесен Фелипе, кој на маестрален начин и се одмаздил на сега веќе екс девојката. Повеќето коментари одат на сметка на неговиот труд и фантазијата, а видеото го виделе повеќе од 20 милиони луѓе.

preljuba

Накусо, тој ја повикал саканата на романтична вечера за да ја одбележат втората годишнина. Ја дочекал со конфети, рози, свеќи, чоколади… фотографии, пораки…

preljuba

Таа била надвор од себе од среќа, но се до моментот додека не се соочила со доказите дека е неверна. Имено, тој од преписките со нивниот пријател Сантијаго направил постери и ги излепил по ѕидовите, а пријателот го побарал на видео повик.

И за крај, уште ја спакувал. Погледнете: