Гинеколозите искрено: Признавам, некои пациентки ме возбудуваат


Судејќи по исповедите на гинеколози на популарна апликација за откривање тајни Виспер, гинеколозите сепак некогаш имаат мечти. И уште нешто.

„Јас сум гинеколог и признавам, постојат пациентки на кои се возбудувам.“

„Жена ми ме поддржува, но сепак ѝ е чудно што по цел ден гледам други жени на работа.“

„Штом ќе дознаат девојките што работам, бегаат од мене. Јас сум, нели, гинеколог.“

„Еднаш една девојка ми прдна во лице додека ја прегледував.“

„Кога ќе ме прашаат со што се занимавам, лажам дека сум приватен детектив.“

„Би сакал пациентките да не се толку срамежливи поради тоа што сум маж. Тоа ми е работа.“

„Јас сум гинеколог и мразам да одам на гинеколог.“

„Изразот на лицата на луѓето е непроценлив кога ќе им кажам дека ќе бидам гинеколог. Дами, мојата работа е многу важна за вашето здравје, па не се однесувајте како да е нешто лошо.“

„Понекогаш си ја мразам работата, пацинетките се некогаш ногу тешки.“

„Јас сум гинеколог и си ја обожавам работата.“

„Гинеколог сум, а денешниве тинејџери се надвор од контрола.“

„Денеска почувствував „мисир на жена“ штом влегов во ординацијата. Тажно е кога луѓето не се грижат за себе.“

„Луѓето мислат дека е забавно да се биде гинеколог. Ај размислете уште еднаш.“

Поврзани

Најнови вести

Коментари