Англиската полиција се пошегува на сметка на сообраќајниот знак во близина на градот Слоу, кој потсети многумина на симболите од популарната серија „Squid Game“.

„Можеме да потврдиме дека нема да завршите во „Squid Game“ ако го следите овој знак. Ова се само насоки за пренасочување при работа на патишта, напишаа тие на Твитер.