Македонката која снимаше порно филмови откри:

Еве со колку мажи спиела Анџела до својата 19 година!

Поранешната ѕвезда на филмовите за возрасни и екс танчарка, а сега главен лик на реалните шоуа во соседството, Анџела Вештица или Анџела Митковска открила со колку мажи била досега.

Минатото на Вештица, која по потекло е Македонка, повеќе или помалку и е познато најавноста, односно тоа дека снимала порно филмови и со години работела како танчарка. 

Филмови почнала да снима пред околу 7 години, а во едно интервју на почетокот на кариерата открила со колку мажи спиела до својата 19 година. 

"Сум спиела со најмалку 100 момци до својата 19 година. Невиноста ја загубив на 13 години и искуството беше лошо. Се случи набрзина и беше многу болно", рекла Анџела и додала дека најмногу ја исполнува кога ги мачи мажите. Не сакала да ги повредува, туку малку да ги болело.  

Поврзани

Најнови вести

Коментари