Ви треба енергија за добар пат викендов?

ОКТА повторно ги изненадува купувачите.

Наполнете гориво со врвен квалитет за минимум 1.000 денари и добијте енергетски пијалок или кафе од брендот на NESCAFÉ.

Акцијата важи во петок од 13 до 18 часот на бензинската станица ОКТА Автокоманда во Скопје, на бензинската станица ОКТА Сарај, лоцирана на автопатот Скопје-Тетово (после првата патарина) и на бензинската станица ОКТА на влез во Скопје.

Бензинските станици ОКТА секогаш нудат врвен квалитет и најдобра услуга