Емотивно видео: Несекојдневно пријателство помеѓу мастиф и шимпанзо!

Мастифот Бруно и малото шимпанзо Лимбани се најдобри пријатели.

Секој ден поминуваат заедно околу два часа. Ова пријателство почна кога Лимбани беше стар само девет недели.

Погледнете како изгледа нивното прекрасно пријателство.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари