Девет месеци трпела главоболка - Кога отишла на доктор, ја дознала страшната вистина!

Да живеете со главоболка воопшто не е лесно. Луѓето се осеќаат безпомошно, а тоа своја кожа го осетила оваа жена од Тексас, која по девет месеци неподнослива болка на крај открила што е причината.

Оваа жена од Тексас девет месеци ја мачела главоболка. На крајот се одлучила да побара стручна помош и ја дознала шокантната вистина.

По прегледот, докторите мислеле дека е во прашање тумор, меѓутоа, во нејзиниот мозог живеела тенија.

Жената веднаш ја оперирале, а докторите морале да и ја отворат главата за да ја отстранат тенијата и јајцата кои се наоѓале во нејзиниот мозок.

За среќа, мајката од Тексас сега може да врати на нормалниот живот балгодарејќи на операцијата.

Поврзани

Најнови вести

Коментари