Ерика Лушер (25) од Флорида се трудела да го одбегнува контактот со своите родители во последната година заради епидемијата со корона вирусот. За никој да не се зарази  и да не си го ризикуваат животот, Ерика со нив одржувала контакт преку Скајп, но на крајот сепак решила да ги изненади.

Татко и и мајка и ручале во еден ресторан кога Ерика и син и Ејден дошле да ги изненадат. Дедото кога си го видел внукот пред себе  почнал да плаче, а нивната прегратка и емотивна средба ги воодушевила сите на социјалните мрежи.