Дарко Лазиќ не е во свесна состојба: Возачот на Дарко открива детали...

Пеачот Дарко Лазиќ имал сообраќајна несреќа утрово.

Неговите најблиски видно потресени пристигнале во болница.

Меѓу нив е и возачот на Дарко кој кажал во каква состојба е сега пеачот.
- Не го видов на интензивна нега е. Велат дека скршени ми се нозете и ребра. Не е во свесна состојба, под седативи е. Незнам дали бил пијан, пред да се сличи ова, како што слушнав бил со другари. Било потребно да му се даде крв, поради тоа сите дошле. Да се надеваме дека ќе биде добар – рекол возачот на Дарко Лазиќ.

Во меѓувреме се огласил и директорот на КБЦ во Земун Драгош Стојановиќ кој рекол дека Дарко Лазиќ е примен со тешки телесни повреди и животно е загрозен
- Во тешка состојба е, животот му е загрозен, тоа е се што можам да кажам - рекол доктор Стојановиќ.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари