Дарко Лазиќ донел голема одлука: Србија ќе биде среќна поради ова

Мајкаму му во една прилика му рекла: "Ова ти е опомена, само Господ те спаси".

Пеачот Дарко Лазиќ од ден во ден му е се подобро, а лекарите кои му ја оперирале ногата важно им било да го прими страното тело, односно организмот добро да реагира на вештачкиот колк, кој исто така е опериран.

Тој во последните два-три дена е доста расположен, со што почнал многу повеќе да зборува.

Дарко разговарал со родителите и лекарите, и ветил нешто многу битно: донел одлука дека сега многу повеќе ќе води грижа за себе.

Мајкаму во една прилика му рекла: "Ова ти беше опомена, самиот Господ те спаси".

Дарко Лазиќ е свесен дека најлошото поминало, и дека му претстои напорно и долги опоравување. Нерасположението кое досега го имаше сега веќе е намалено, повремено добива седативи и благи лекови за смирување, со што неговиот организам побрзо ќе се опоравува.

Пеачот секој ден го посетува семејството, како и вереницата Марина Гашиќ, кои се многу поспокојни откако неговата здравствена

Поврзани

Најнови вести

Коментари