Бизарен тренд

Дали би пробале селфи нокти?

Дизајнерот на визуелни илузии Даин Ион осмислил селфи маникир кој подразбира осликување на сопственото лице на ноктите. 

Не секој нокт дамите го имаат осликано сопственото лице, сериозно, рамнодушно или со насмевка во зависност од расположението...

Даин секој селфи маникир го збогатил со прицврстување коса на ноктот. 

Секое лице на нацртаните нокти има и цврсти веѓи, а крајниот резултат е воодушевувачки. 

Поврзани

Најнови вести

Коментари