Вредело ли?!

Дала 50 000 долари за да личи на Меланија Трамп!

За да личи на Меланија Трамп, Клаудија ги оперирала градите, направила липосукција, бразилско подигање на задникот, затегнување на очните капаци...

Клаудија Сиера (42) од Хјустон поприлично се потрудила со својот изглед да потсетува на првата дама на САД Меланија Трамп. Таа вложила 50 000 долари во пластични операции за да изгледа како својот политички идол. 

"Таа и јас баш си личиме", заклучила Клаудија после неколкуте зафати. Инаку таа со години патела заради потсмевот од околината на сметка на својот изглед и коментарите дека изгледа постаро по долгогодишната борба со ракот. 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари