Да пукнеш :) погледни некој од најголемите гафови на нашите телевизии

Погледнете ова се едни од најсмешните гафови кои се некогаш снмимени во Македонија. Видеото случајно го најдовме на youtube каде што забележавме огромна посетеност од преку 500 000 прегледи. Навистина многу луѓе не се снаошаат баш добро пред камера, некогаш ќе кажат и нешто што не треба па нас ни излгеда смешно. Не заборавајте и професионалците грешат.

Поврзани

Најнови вести

Коментари