Да, оваа слика е од Македонија поточно од Баба Планина - Иван од Битола сам на снегот

Да, оваа слика е од Македонија поточно од Баба Планина - Иван од Битола сам на снегот. Тој го фати првиот голем снег на Пелистер и предводеше група од повеќе вљубеници во природата до врвот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари