На нив оваа година ќе им се насмее среќа на полето на љубовта. Некои од нив до крај на годината ќе го кажат судбоносното “да“.

Многу нешто се променило како резултат на пандемијата. Дури и венчањата повеќе неможат да се слават како во 2019. година.
Но, за срека, единствено останува исто – љубовта.

Па така и оваа година некои знаци ќе слават љубов и ќе се верат. Веридба ќе им се честита на Лавот, Овенот, Ракот и Јарецот.

Рак
Ракот е апсолутен семеен тип. Подолго време планира сопствено семејство. Откако во 2021. глатко ќе помине професионално, ќе се осмели да направи следен чекор со совојот партнер.
Ќе се вери и ќе планира големо постпандемско венчање. Така што цело семејство, како и поширок круг на пријатели би можеле да бидат на веселбата. А ракот после се ќе добие венчање од соништа како што и секогаш сакал.

Лав
Лавот од мал замислува како ќе изгледа неговата веридба. А тоа го знае и неговиот партнер. Затоа планира голем, романтичан гест кој ќе се случи на лето. И тоа е едноставно совршено. Овој хороскопски знак ќе се стопи и не ќе може да каже да. Венчањето мора да биде спектакуларно – како и веридбата секако. Поради тоа планирањето ќе трае неколку години. Но само најдоброто за лавот

Овен
Овенот не е хороскопски знак за врска само за една ноќ. Еднаш кога ќе се вљуби, знае дека неговата љубов ќе трае вечно. Овновите во долготрајните врски можат да се радуваат на големо изненадување во 2021 година. Имено, ќе добијат брачна понуда. Двата партнри сакаат да одвојат време за планирање на венчање, но и понатаму ќе бидат на седмо небо за време на цела година.

Јарец
Ѕвездите на Јарецот ќе му донесат апсолутна среќа во 2021 година. Хороскопскиот знак никогаш предходно не бил посреќен во врската. Ни аргументи, ни секојдневен стрес неможат да му ја расипат љубовта на Јафрецот оваа година. А тоа ќе кулминира со романтична веридба во втората половина на годината. И секако со најсреќно “да“.