Во Бања Лука

Чистачка на зграда им одржа лекција на станарите

Пораката ја залепила во лифтот, а на неа пишувало:

Жената која се грижи за хигиената на лифтот и влезот во една зграда во Бања Лука, лута на сите мајки од зградата што не внимаваат на децата кои секојдневно го валкаат лифтот, им одржала лекција, а сето тоа го ставила на парче хартија.

Пораката ја залепила во лифтот, а на неа пишувало:

Драги мајки, не ви се децата хендикепирани, туку невоспитани. Сладолед во лифт може да падне еднаш, но не секој ден. Кога толку ги браните, тогаш исчистете после нив. Јас сум платена да чистам два пати месечно, а не дневно. Ви благодарам." – напишала хигиеничарката во пораката.

Поврзани

Најнови вести

Коментари