Да не работевме од дома и да одевме до канцеларија, мислам дека немаше да и одолеам на колешката.

Ние работиме за агенција за изнајмување и хемијата меѓу нас е неверојатна. Имам 31, а таа 28, но таа е омажена, а јас имам девојка – напиша еден маж „Сан“.

Како што  објаснува во 3 години никогаш не бил неверен на својата девојка, но фантазира за својата колешка секој ден

Вели дека добро се согласуваат и се физички се привлекуваат.

Пред некое време ја контактирал и признал дека сака да има секс со неа, на што добил одговор дека и таа едвај чека да се видат.

– Загрижен сум штом се ослабат сегашните ограничувања, ништо нема да не спречи. Мојата девојка има 29 години и јас сум навистина задоволен со неа сè додека оваа жена не дојде на моето работно место. Се обидовме со дете и сега се прашувам дали треба да застанеме. Никогаш не сакав да бидам измамник – продолжи тој.

– Доживувајќи толку силна привлечност кон некој нов, кажува многу за вашата моментална врска. Бидете искрени со себе за тоа дали вашата врска навистина има иднина. Ако мислите дека не, треба да ја направите вистинската работа да ставите крај, стои во одговорот до него.

Потоа го советувале да ги стави во мирување плановите за бебе, но и да разговара со колешката дали сака само афера и да остане сопругот или да започнат тие двајца врска.

–  Ако и двајцата одлучите да ја напуштите вашата врска, време е да проверите дали можеби имате иднина заедно.