Музика до даска, добро расположение и шише алкохол се трите работи кои на дамава и го направиле денот, ама како му било на возачот – снимател?!

Зашто додека типкава ужива, и тоа онака, што би се рекло за сите пари, тој морал да вози внимателно за да не ја потепа, да ја снима и притоа да го слуша нејзиното неартикулирано врескање. Погледнете и се ќе ви стане јасно: