Симпатичната буцка од видеото сакала да се повози на мотор, кој очигледно не можел да го поднесе нејзиниот капацитет, па дошло до непријатна ситуација. Вас сигурно ќе ве насмее, а нејзе баш и не и било толку смешно.

Имено, буцката успеала да седне на моторот, ама тој не успеал да се помести и само се превртел.

Погледнете како изгледа оваа урнебесна ситуација.