Милош Биковиќ и неговата девојка Ивана Малиќ наскоро ќе си заветат вечна љубов и верност еден на друг.

Како што дознава Курир, актерот и неговата избраничка ќе си го кажат судбоносното „да“ во кругот на семејството, пријателите и кумовите. Засега идните сопружници ги чуваат деталите строго доверливи.

– Познато е дека Милош не сака јавно да открива детали од приватниот живот. Сака да избегне помпезност, еуфорија и чинот на брак да се врши во строга тајност. Со оглед на тоа што Ивана остана во блажена состојба, тие двајца зборуваат за официјално венчање, а тоа ќе се случи пред да станат родители. И двајцата се согласија дека е најдобро да споделуваат информации за интимниот чин со нивните следбеници и јавноста само кога се ќе заврши – вели нашиот извор.

ФОТО | Љубов на Малдиви: Милош Биковиќ и неговата сакана уживаат на оваа  егзотична дестинација - Слободен печат

 

Откако дозна дека ќе стане татко, Биковиќ реши што повеќе да и се посвети на таа улога. Заедно со неговата идна сопруга, тој интензивно го опремува и реновира просторот за живеење, кој го прилагодува на семејната заедница.

Покрај тоа, тој и помага на својата идна сопруга да ја надмине втората состојба на најдобар и најлесен можен начин, а според неговите пријатели, тој ја гледа како кралица.