Бебињата од првиот ден на раѓање апсорбираат сè од околината, особено од таткото и мајката.

Ова 12-месечно бебе покажа дека и на таа возраст може да се научи знаковниот јазик на глувонемите луѓе.

Кортни Лотејн (27) ја снимила својата едногодишна ќерка Медисон како си игра со нејзиниот татко Зак. Кога ќе посветите малку повеќе внимание, ќе забележите дека бебето всушност не игра, туку го учи неговиот јазик.

„Добро утро, дали спиеше добро со мајка ти?“, Ја праша тој

Медисон одговори со знаци кои потсетуваа на „да“, но нејзиниот напор да комуницира со него беше повеќе од симпатичен.

Видеото го гледаа повеќе од 9 милиони луѓе