И за кого е речено, но и за кого е печено

Баба Стана направи домашна вијагра за внуката, па и двете забременија

Оваа смеса нејзе и нејзиниот сопруг како што рекла повеќе пати ги збрлавела па ноќе губеле разум. Набрзо добила чудни симптоми и одлучила да замине на лекар

Дека чудата навистина се случуваат, потврдува и несекојдневниот случај од Врање каде во исто време забремениле бабата Стана С.(61) и нејзината внука Н.С.(24).

Бабата неможела веќе да гледа како нејзината внука и нејзиниот маж се мачат во обидот да стекнат потомство, па се одлучила да им помогне така што им направила афродизикај кој влијае на зголемувањето на плодноста кај мажот. Покрај тоа, бабата успеала уште во една работа, и самата да забремени.

Откако го направила афродизијакот, го дала на нејзината внука а таа пак на нејзиниот маж истовремено. Стана скришум го давала афродизијакот и на својот сопруг Свето, а и таа го пробала неколку пати.

Оваа смеса нејзе и нејзиниот сопруг како што рекла повеќе пати ги збрлавела па ноќе губеле разум. Набрзо добила чудни симптоми и одлучила да замине на лекар.

"Не жалам за тоа што го пробав бидејќи после толку години стварно ни беше убаво", признала баба Стана.

Нејзиниот сопруг, дедо Свето дознал дека неговата сопруга скришум му го давала афродизијакот, но се и простил бидејќи нејзиното здравје било загрозено.

Во исто време забременила и нејзината внука.

Откако анализите покажале дека и бабата носи бебе, лекарите ја советувале да ја прекине бременоста бидејќи е премногу опасна на нејзини години, по што бабата ги послушала.

Нејзиниот сопруг, дознал дека бабата скришум му го давала афродизијакот, но се и простил бидејќи нејзиното здравје било нарушено.

Откако жителите во Врање дознале за оваа случка, има голема побараувачка за афродизијакот на Стана но таа не сака да го открие рецептот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари