Шокантно видео

Баба со нож и пиштол направила лом заради видеоигра!

На оваа бабичка очигледно не и било добро кога ја искусила виртуелната реалност

Внуците решиле да и дозволат малку да си поигра, ама очигледно го превиделе моментот дека бабичката може и да се "заигра" малку повеќе. 

Откако ги симнала "наочарите" почнала да вика: "Дали е ова реално?"

Извадила нож, пиштол... Впрочем, погледнете:

Поврзани

Најнови вести

Коментари