На патот кон незаборавна авантура, овој Босанец се нашол очи в очи со срна. Посакал да се фотне одблизу, колку да има доказ за социјалните мрежи. Е ама, наместо убав спомен, добил неверојатно видео и доказ за играта за преживување – најсилните опстануваат! Богами си добил и неколку удари, и тоа добри.

Да се надеваме дека после се барем ја научил лекцијата дека желбата за добар кадар, може да го доведе во опасност.

И додека на крајот „авантуристот“ се обидува да спаси жива глава, другар му умира од смеење.

Погледнете: