Анџелина Џоли ја загуби битката во борба за...

Откако го обвини својот, наскоро бивш маж Бред Пит дека не плаќа алиментација, при што тој негирал, Анџелина Џоли се најде во нов проблем.

И покрај тоа што сака со сета сила да го одалечи децата од нивниот татко, судијата одлучил, глумицата ќе мора да му дозволи почести видувања

Спрема пишување на некои американски медиуми, се мисли дека судијата кој работи на случајот за старателство над децата на двајцата славни глумци, сватил дека Џоли прави се како би го одалечила од шесте деца нивниот татко.

Затоа одлучил, пред да биде донесена конечна одлука за старателство, Анџелина ќе мора да му дозволи на Пит повеќе да ги гледа децата, четири часа секој втор ден кога одат во училиште, како и 12 часа секој втор ден кога не одат во училиште.
Оваа одлука глумицата сигурно не ја очекувала, и веројатно сите надежи ги гледа на идното судење кое е закажано на 21 август.

Поврзани

Најнови вести

Коментари