Ана Севиќ крие голема тајна! Поради овој детал од нејзиното минато многумина ќе ги расплаче

За Ана последниот во медиумите последниот месец се плетата разни приказни. Кога нејзиниот сопруг Дарко Лазиќ доживеа тешка сообраќајна несреќа пеачката не се одвојувула од него и покажала дека и покрај бројните несогласувања кои ги имале, сеуште има чуства кон таткото на својата ќерка.

И покрај тоа што преку медиумите доста и забележувале и сешто се пишувало, правата вистина за Ана јавноста мнгу малку знае.

Ана Севиќ на естрадната сцена зачекорила 2010 година, кога се појавила на натпревар во "Ѕвездите на Гранд", за да следната година се обидела и како водителка на тоа шоу.

2013 година почнала да се забавува со колегата Дарко Лазиќ, со кој истата година се венчале а една година подоцна ја добиле ќерката Лорена.

Меѓутоа, нејзинот пат кон естрадата не секогаш бил така лесен. Ана е родена во Ужице, каде што пораснала. Ги сакала јавните нстапи и се радувала на секоја прилика да пее, но во тинајџерските години сосема се пвлекува во себе. Се обидувала да се пронајде во други професии, но по преселување во Блград работела во некоја приватна фирма.Меѓутоа сватила дека пеењето е сепак нејзин живот, а во тоа најмногу ја подржувало семејството – мајкаи, бабаи и дедо и, од кои го наследила музичкиот талент. Иако покрај нив имала безгрижно детство, Ана пораснала без татко.

И додека за мајката, бабата и дедото емотивно зборува, една личност за која не зборува е нејзиниот татко. Иако од почетокот на кариерата до сега дала многу интервјуа, пеачката никогаш не го споменува нејзиниот татко кој не бил покрај неа додека растела, што е голема празнина и тага во нејзиниот живот.

Но изгледа дека семејната судбина која ја доживеала како дете, како да несака да ја заобиколи и самата Ана, која како што стојат работите со нејзиниот бивш сопруг, кој покрај тоа што се разведуваат капак е и сообраќајната несреќа која доживее таткото на нејзината ќерка Лорета – Дарко, останува да лебди и во нивниот дом.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари