Ако се најдете во нивно друштво во клуб, тие ќе ви праќаат провокативни погледи, ќе ве замислат без гардероба.

ОВЕН

Луѓето родени во знакот овен имаат изразена сексуалност и не им претставува проблем тоа да го покажат јавно. Ако ги сретнете на состанок, тие отворено ќе ви го покажат интересот за секс и ќе ве известат дека сакаат да ве имаат, без оглед дали имате партнер или не.

Тие уживаат во предиграта, што во повеќето случаи е показател за тоа каков ќе биде сексот. Овните сакаат да играат игри со доминација, во кои тие го имаат главниот збор, а другите треба да им се покоруваат. Возбудливо е, нели?

РИБИ

Овој знак не се разликува многу од претходниот. Рибите имаат невообичаено висок сексуален нагон и уживаат во тоа. Тие се многу посебни затоа што сакаат да имаат односи секој ден, неколку пати на ден. Затоа им е многу тешко да најдат долгорочен партнер. Тие гледаат секс во секојдневни ситуации, па затоа се секогаш подготвени за акција. Доволно е да се види убава убава личност, а желбата е веќе таму.

Тие уживаат да визуелизираат секс со различни партнери, но допирањето на чувствителни делови од телото е тоа што ги тера да врескаат и тие можат да се молат за повеќе.

ВАГА

Кога вагата има секс, тоа е секогаш долго и незаборавно искуство. Тие знаат како да уживаат во предиграта, но сакаат и да му даваат на својот партнер повеќекратни оргазми и долги задоволства. Тие ќе сторат сè за да ги покажат своите сексуални способности и да привлечат повеќе жени во нивните машки комори. Тие гледаат секс насекаде – во музика, во филмови, дури и во храна. Вагите не можат да се ослободат од чувството на постојана желба, но не им пречи. Тие секогаш се подготвени за секс, флертување и размена на нежност.

БИК

Биковите се крајно опседнати со секс, но за разлика од другите, тие редовно го имаат. Тие се многу активни, ја користат можноста да имаат секс кога и каде и да се појави можност.

Без разлика дали се во авион, во парк, на некоја игра, тие гледаат можности да запознаат нови потенцијални партнери насекаде. Тоа не е лошо, бидејќи тие навистина знаат како да уживаат во тоа.

ДЕВИЦА

Девицата е знак кој многу добро се справува со телото на својот партнер. Кога ќе разберете што знае, ќе бидете изненадени. Тие сакаат секс, но сакаат кога другата страна има иницијатива. Тоа е нешто што ги возбудува и ги тера секогаш да работат на себе.

Кога се опкружени со провокативни жени, тие размислуваат за секс нон-стоп. Тоа е начинот на кој тие функционираат. И, зошто некој би ги обвинил, кога толку многу уживаат во сексот.