Морничаво видео

Ако патниците го видат она што го гледаат и пилотите, нема да им е сеедно

Кога летате со авион единственото нешто што можете да го видите надвор е она малку што ви го овозможува страничното прозорче.

За разлика од нас, патниците, пилотите имаат директен увид во се, што е и нормално. Тие можат да видат работи кои видени со очите на патниците и не би изгледале обично. Едма таква глетка снимил пилотот Сандип Варма, за време на слетувањето на Нов Зеланд. 

Во видеото се гледа како авионот минува низ облаци зад кои стрчат планински врвови. Сцената дефинитивно е неверојатна и не е за оние со слабо срце или страв од летање. 

Поврзани

Најнови вести

Коментари