Менувањето на позите во сексот не е она што ве прави настрани, туку нешто сосема дрго…

Научниците велат дека настраните личности ги сакаат следните работи:

– Повлекување на партнерот за коса;

– Сакате партнерот/партнерката да го/ја удирате по задникот;

–Уживате да го гризете партнерот;

– Сакате агресивни или груби игрички во постелата;

– Уживате во присилна доминација;

– Сакате некој да ве понижува во креветот;

– Сакате да ви кажуваат жешки и навредливи работи за време на сексот;

– Имате опседнувачки сексуални фантазии кои по секоја цена морате да ги реализирате;

– Уживате во давење и врзување за време на односот.

Што мислите за листава? Сакате ли нешто од ова?